Co mój Drago znowu zmalował...
- Mysza
- Moderator
- Marka samochodu: Scenic/C4Picasso
- Podziękował;: 93 razy
- Otrzymał podziękowań: 124 razy
- Znak zodiaku:

Małż poszedł z psem na spacer jakoś po 13. Po jakimś czasie drzwi się otwierają i słychać szarpaninę i ostrą łacinę kuchenną. Małż ciągnie psa i wciska go do łazienki i klnie na czym świat stoi. Patrzę a w miejscu, gdzie pies przeszedł a właściwie został przeciągnięty kupa błota. Pytam, co się stało. Pies widząc, że wraca do domu wyciągnął się w kałuży błota i jak małż próbował go postawić na łapy to jeszcze obrócił się na plecy. Zamiast psa do domu przyszła kałuża błota. Małż był taki wściekły, że pies nawet nie protestował tylko sam wlazł do wanny i dał się wykąpać. Małż długo go płukał i co piach z psa to piach, potem jeszcze ja się zabrałam za wypłukiwanie tego piachu
Muszę szampon kupić, bo już cały wyszedł...
- Mysza
- Moderator
- Znak zodiaku:

No już mówię, że najgorzej zimą, bo bym na balkonie zrobiła myjnię dla psa. Ale chyba psu zaczyna się kąpiel podobać, bo potem już sam siedział w wannie i nie próbował uciekać. Wieczorem zobaczył, że jest woda w wannie (małż akurat szykował sobie kąpiel) to do niej zaglądał jakby miał chęć wejść.
- Scelena
- Marka samochodu: Seat Ibiza 1,2 TSI
- Podziękował;: 275 razy
- Otrzymał podziękowań: 205 razy
- Znak zodiaku:

Haaa W taką chlapę to przechlapane . Jakby nie był wykąpany to już sobie wyobrażam mieszkanie gdyby zaczął się trzepać 
- Mysza
- Moderator
- Znak zodiaku:

No jeszcze by wpadł na kanapę albo fotel, wycierałam podłogę i kąt w łazience jak już pies był wykąpany to zaschnięte błoto. Siedzi teraz to piesko i na mnie patrzy 
- Mysza
- Moderator
- Znak zodiaku:

Poszliśmy do sklepu. Małż kupił psu tego kurczaka z gumy czy czego tam i dał mu do pyska. Pies oczywiście z tym kurakiem w pysku gnał do domu. Super była reakcja ludzi jak śmiali się widząc naszego piecha. Jakiś facet do mnie: proszę pani, pani pies upolował gęś i niesie ją w pysku na obiad. Myślałam, że padnę
Za chwilę babeczka znana mi z widzenia: haha wraca z polowania. Mieliśmy ubaw po pachy