Dzień dobry i dobry wieczór
Jak dodawać załączniki jest pokazane tutaj : viewtopic.php?f=6&t=490" onclick="window.open(this.href);return false; Powodzenia <chatownik>
- Scelena
- Marka samochodu: Seat Ibiza 1,2 TSI
- Podziękował;: 268 razy
- Otrzymał podziękowań: 202 razy
- Znak zodiaku:

Re: Dzień dobry i dobry wieczór
Najlepiej załóż własny temat w fotogalerii viewforum.php?f=21" onclick="window.open(this.href);return false;Andzia pisze:
Jeszcze nie zrobiłam rozezna gdzie mam wrzucić fotki więc proszę o wskazówki i pomoc![]()
Jak dodawać załączniki jest pokazane tutaj : viewtopic.php?f=6&t=490" onclick="window.open(this.href);return false; Powodzenia <chatownik>
-
Andzia
- Marka samochodu: Renault 5
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Scelena dzięki za pokierowanie, z pewnością skorzystam ale nie wiem czy z tematem świeżo zakupionej Laguny. Sprawa wyszła taka, że po wymianie oleju auto przestało funkcjonować. Powstała awaria w stylu "wady ukryte". W chwili obecnej jesteśmy na etapie rozmów polubownych z komisem w którym zakupiliśmy autko aby przyjęli samochód i zwrócili poniesione koszty lub wariant drugi czyli mają usunąć usterkę. Co z tego wszystkiego wyniknie będę informowała na bieżąco.
Jestem na siebie zła okropnie gdyż kolejny raz dałam się wyrolować jak domek ślimaka. :(
Jestem na siebie zła okropnie gdyż kolejny raz dałam się wyrolować jak domek ślimaka. :(
- Scelena
- Znak zodiaku:

:| Ojej to masz problem biedulko a tak się cieszyłaś. Mam nadzieję , że wszystko zakończy się pomyślnie.
Mój brat niedawno kupił forda i też coś z wtryskami było ( wady ukryte) . Sprzedawca zwrócił mu 1500 zł.
Gdzie kupowaliście ? we Wrocławiu ?
Mój brat niedawno kupił forda i też coś z wtryskami było ( wady ukryte) . Sprzedawca zwrócił mu 1500 zł.
Gdzie kupowaliście ? we Wrocławiu ?
-
Andzia
Kupiliśmy w Środzie Śląskiej. Fakt cieszyłam się jak małe dziecko bo w końcu dostałam auto z dwustrefową klimatyzacją hehe bo mi bardzo nóżki marzną
a tu dupa :( nie mam się już z czego cieszyć. Całe szczęście w garażu jeszcze stoi moja przeurocza gumijagoda
za którą muszę się ostro zabrać gdyż do lipca br. musi już jeździć.
- Scelena
- Znak zodiaku:

I jak tam Aniu z Twoją Lalką ? ...nic nie piszesz . Naprawiona ?
Organizują spota w Katowicach
Gdybyś jechała to i ja bym się z Tobą zabrała , co o tym myślisz ??
Organizują spota w Katowicach
-
Andzia
Scelena, nie ma się jeszcze za bardzo czym cieszyć niestety gdyż Laguna jeszcze w naprawie. Całe szczęście zabrał się za nią gość który dobrze się na tym zna. Będzie bolało po kieszeni ale warto bo czekałam na Lalunkę. Jak tylko ją odbiorę to zrobię zdjęcia i założę posta
.
A co do spota w Katowicach to ja chętnie tylko jaki termin? Bo u mnie to grafik weekendowy napięty bardzo. I jasna sprawa, że Ciebie zabiorę
A co do spota w Katowicach to ja chętnie tylko jaki termin? Bo u mnie to grafik weekendowy napięty bardzo. I jasna sprawa, że Ciebie zabiorę